DOOGEE Y6, en mobil för imponerande selfies, perfekt för självmakeup

DOOGEE Y6

Från DOOGEE presentera sina Y6, en enhet med en imponerande 8 MPIX-kamera för selfies som innehåller alternativ foto utsmyckning.

Med mobilen kan du utföra ett stort antal effekter speciellt utformade för att försköna ansikten som fångats med din kamera. Det erbjuder från alternativet att applicera läppfärg och lägga till ögonskuggor för att göra ändringar i näsan eller bleka tänderna.

Fördelen är att det inte är nödvändigt att installera något fotoredigerings- eller retuscheringsprogram, vi behöver inte ens känna till grunderna för fotoretuschering, eftersom programvaran som ingår i mobiltelefonen kan känna igen ansikten och automatiskt identifiera ansikten. olika områden som kommer att ändras.

De har en forsknings- och utvecklingsteam dedikerat till denna självmakningsfunktionoch erbjuder möjligheten att göra bilden perfekt på några sekunder.

Läppändringsexempel

Bland listan över tillgängliga effekter för ansiktet har vi:

1 – Blekmedel2 – Perfekt hud3 – Lägg till bas4 – Läppstift5 – Blush / rodnad6 – Ögonbryn7 – Ögonlinje8 – Ögonskugga9 – Ögonfransar10 – Linser11 – Näsa12 – Tunt ansikte13 – Öka hakan14 – Förstora ögon15 – Ljusa ögon16 – Vitare tänder

Här kan du se en animering som applicerar alla dessa effekter på ett ansikte:

Mobilen, som kan köpas via den här länken, har 4 GB RAM, Octa-core-processor, 5,5-tums skärm, 3200 mAh batteri och en Samsung 13 MPx bakre kamera.