DOOGEE, mobiltillverkaren, letar efter influenser och dotterbolag

sshot-73

Smarttillverkaren DOOGEE har nyligen skapat ett Influencer Recruitment-program i hopp om att rekrytera kändisar, stjärnor och mobiltelefongranskare från olika sociala plattformar som YouTube, Instagram och Facebook för att marknadsföra produkter på sina webbplatser.

DOOGEE skulle välja sökande baserat på hur många anhängare de har på sociala medier, kvaliteten och relevansen av deras inlägg för DOOGEE-smarttelefonen. Tänk viktigare på meddelandedeltagandet, som gillanden, delade meddelanden eller kommentarer. DOOGEE sociala påverkare kommer att debitera baserat på köp som får andra att göra.

De som är intresserade kan anmäla sig till store.doogee.cc/en/influencers

Förutom Influencer Recruitment Program söker DOOGEE även medlemsförbund över hela världen. Denna typ av affiliate-program hjälper redan AliExpress- eller Amazon-säljare och utvecklare att tjäna pengar genom att marknadsföra DOOGEE-produkter. Bloggare och webbplatsägare kommer med DOOGEE att kunna marknadsföra smarta telefonprodukter, skapa länkar för konsumenter att köpa och webbplatsägare för att tjäna provision.

DOOGEE-anslutningsprogrammet betalar upp till 17% av försäljningsbeloppet om det ger kunderna förtroende för att köpa produkter via en hänvisningslänk till en betrodd webbplats av dem, och när köpet görs får du provisionen.

Deltagande i programmet är gratis, skriv bara en recension av gadgeten och ge en DOOGEE-affiliate-marknadsföringslänk. Den som klickar på den här länken och köper artikeln tjänar automatiskt sin provision.

För att bli ett dotterbolag måste du ange e-postmeddelandet på följande länk: store.doogee.cc/en/user/become-affiliate.