Divshot Beta – skapa webbsidor genom att dra var och en av komponenterna som utgör den

Divshot Beta - skapa webbsidor genom att dra var och en av komponenterna som utgör den

För närvarande har de användare som behöver sina egna webbplatser och inte har teknisk kunskap, en oändlighet av tjänster på Internet som gör det möjligt för dem att skapa sina egna webbutrymmen visuellt och intuitivt. Naturligtvis kan samma sak inte sägas om Divshot, eftersom det är ett verktyg för att skapa webbsidor, i en privat beta-fas, eftersom användare som använder den här tjänsten borde vara väl bekanta med villkoren för komponenterna på en webbsida.

Divshots verksamhetsfilosofi är att erbjuda ett utrymme för att inkludera de olika komponenterna på webbsidan som skapas, utan att behöva skapa kod. För detta har de en sidofält där de kommer att välja och dra de olika elementen, från och med layout De kommer att bilda huvudstrukturen, på vilken andra komponenter som informationsbehållare, menyer, knappar, formulärfält, stycken etc. kommer att gå.

Detta sidofält kommer att innehålla de olika komponenterna, men tillåter också konfigurationen av den valda komponenten genom alternativet Inspektör, och tillåter också val av det visuella temat bland de tillgängliga alternativen.

Sidan som skapas gör det möjligt att visa upplösningen för varje enhet, både för skrivbordsverktyg och för mobila terminaler. Det tillåter också nedladdning av din HTML- och CSS-kod. I vilket fall som helst är en egenskap som ger de skapade sidorna att deras design är anpassningsbar, känd som lyhörd webbdesing.

När du öppnar Divshot för första gången kommer Divshot att ha en presentationssida som visar dess driftläge, som kan fungera som en testbänk så att användare kan bekanta sig med dess filosofi.

Länk: Divshot