Disqus lanserar sin reklamplattform Globalt sponsrade kommentarer

Comentarios Patrocinados

Disqus, en av de välkända webbplatsintegrerings- och kommentarhanteringsplattformarna, med en närvaro på mer än tre miljoner, har just meddelat den globala lanseringen av sin inhemska reklamplattform.

Sponsrade kommentarer, som redan lanserades som tester under den senaste aprilmånaden med dussintals byråer och varumärken.

Xaxis Programmatic Media and Technology Platform kommer att vara lanseringspartnern, vars kunder, inklusive några större varumärken, kommer att köpa och placera Sponsored Comments-annonseringen i mycket av Disqus-nätverket, eftersom plattformen annonserar i en annons.

Varje sponsrad kommentar kan använda vilken typ av medium som alla andra kommentarer på plattformen, även om den inte ingår i diskussionen och inte avbryter den och tar den intresserade användaren till en separat sida för tillkännagivandet.

Dessutom kommer den att använda semantiken för att kunna fokusera den genom att använda nyckelord som tillhör diskussionen och nå cirka 1000 möjliga ämnen för debatt och söka deras effektivitet.

Annonsörer har den nödvändiga kontrollen över de kommentarer som användarna lämnar efter sina sponsrade kommentarer, med moderationsverktyg.

De kommer också att kunna veta om deras sponsrade kommentarer finns inom en varumärkessäker sida.

Disqus avslutar med att påpeka att de under de kommande veckorna kommer att dela mer information om hur deras reklamverksamhet skalas och tekniken bakom den.