Dispatch blir ett e-postbaserat samarbetsverktyg

Avsändande

Vid den tiden introducerade vi dig redan till Dispatch, som var en plattform som erbjöd en central meddelandetjänst för de olika projekten vi var involverade i. För detta skapade vi motsvarande kontor för de olika projekten, och i dem uppmanade vi deltagarna att lämna sina bidrag privat där vi grundade diskussionerna.

Det är tydligt för de ansvariga för den här tjänsten att e-post fortfarande är den viktigaste kommunikationsformen, så de har gett sin tjänst en twist och fokuserat mer på e-post. På detta sätt går det från att vara ett projekthanteringsverktyg med e-postfunktioner till att bli ett e-postverktyg med projekthanteringsfunktioner, vilket indikeras av TechCrunch, där dess funktion skulle vara närmare det vi känner som grupper. och e-postlistor. Dessutom påminner de oss från samma medium om att det i nätverket finns några rykten om att Google-grupper skulle kunna stängas till förmån för Google+-grupper.

Oavsett om detta är sant eller inte, kan Dispatch vara ett alternativt alternativ att överväga, och i själva verket har dess domän ändrats från Dispatch.io till Dispatch.cc. Användare har alltid möjligheter att styra mängden meddelanden som når deras e-postinkorgar med enkla kommandon. Begreppet kontor och möjligheten att bjuda in andra användare till deras samarbete bibehålls, även om de inte är en del av teamet i sig, även om de inte skulle ha full tillgång till alla Dispatch-tjänster.

Det är därför en förändring i driften, med hänsyn till att e-post fortfarande finns trots allt.

Länk: Dispatch.cc | Går: TechCrunch