Disney +: priser, funktioner och släppdatum

Disney +

Avslöja mer information om sin streamingvideoplattform, vilket ökar användarnas förväntningar.

Efter så många spekulationer och nyheter i genomsnitt har vi alla bekräftade data från Disney +, som är positionerad som en av de stora streamingvideotjänsterna, redan före lanseringen.

Utgivningsdatum

Det dröjer inte länge innan vi lär känna Disney + i all sin prakt, eftersom som de nämnde i presentationen i dag kommer lanseringen att vara den 12 november i USA och den kommer gradvis att spridas till andra marknader.

Enligt de planer de har delat kommer Disney + att utvidgas till Västeuropa 2020 och sedan till Latinamerika och Östeuropa 2021.

Även om det tar tid att nå våra breddgrader, har vi redan säkerhet att det inte bara kommer att fungera på den amerikanska marknaden utan att strategin är att utöka tjänsten internationellt.

Priser. Ja, billigare än Netflix

Sedan tillkännagivandet av Disney + skapades en av de högsta förväntningarna kring servicepriset.

Även om Disneys huvudstrategi är att konkurrera med originalt innehåll är priset också en avgörande faktor för användarna när de överväger om de ska överge tävlingen för att testa det här nya förslaget.

Äntligen har dessa uppgifter avslöjats. Disney + -prenumerationen kostar 6,99 dollar per månad eller 66,99 dollar för årsplanen.

Innehåll: originalserier och titlar

Den här tjänsten erbjuder det bästa av Disney-produktions ekosystem. Till exempel lovade de att användarna kommer att kunna räkna med mer än 25 serier och mer än tio originalfilmer under det första året.

Öppningsdagen kommer att finnas tillgänglig Kapten Marvel, Mandalorian från Star Wars och de 30 säsongerna av The Simpsons.

Det kommer också att finnas dokumentärer som dessa:

  • Världen Enligt Jeff Goldblum, Varje avsnitt visar hur vardagliga föremål kan öppna en fascinerande värld av lärande.
  • Into the Unknown: Making Frozen 2, visa hur magi produceras i Disney animationsstudior.
  • Djurrikets magi: Veterinärer, biologer och andra yrkesverksamma kommer att visa hur de tar hand om och arbetar med djur på Disney.

Det kommer också att finnas serier av åtgärder som följande:

  • WandaVision
  • Falken och vintersoldaten

Och som en bonus kommer vi att ha den första animerade serien från Marvel Studios:

  • Förundras vad om? Varje avsnitt baseras på ett viktigt ögonblick i Marvel Universe.

Dessutom kommer mer än 100 nya filmer och ytterligare 400 som ingår i biblioteket att erbjudas, och för dem som gillar seriemaraton har de 7500 avsnitt från olika befintliga program.

Allt 4K-innehåll med HDR-stöd och möjligheten att ladda ner det för offlinevisning. Och naturligtvis vara tillgänglig på nästan vilken mobil enhet och smart-TV som helst, inklusive spelkonsoler.

Design och drift

Disney-teamet visade också hur man kan vara dynamiken i tjänsten och lovar en intuitiv design som garanterar en bra användarupplevelse.

Till exempel, enligt samma dynamik som de populära streamingtjänsterna, räknar Disney + bestämmelser så att användare kan upptäcka nytt innehåll.

En bonus som användarna hittar är att sidor tillägnad varje Disney-produktion har skapats, vilket gör det lättare för fans att hitta sina favoritproduktioner. Och naturligtvis kommer de att kunna skapa anpassade profiler så att programmeringen anpassar sig till deras smak och preferenser.

Nu återstår bara för öppningsdagen för att se om Disney + uppfyller förväntningarna och blir den nya streamingtjänsten som användarna föredrar.