Directr, för att skapa filmer med material som fångats från mobilen [iOS]

direkt

De av oss som inte har mycket kunskap om världen av videoredigering vi använder vanligtvis plattformar som animotoeller vänta på den lovande ankomsten VideoLean, för att uppnå goda resultat på ett halvautomatiskt sätt.

Nu lanserar de en applikation, för närvarande endast för iPhone, som tillåter oss bygg olika fästen med innehållet som spelats in från mobilen. Är om Direkt Och efter att ha provat det rekommenderar jag det starkt.

För att skapa en film med hjälp av detta verktyg kan vi välja en av de många befintliga mallarna, videor bildade av små inspelningar att vi kan ersätta vår, inklusive texten som vi anser nödvändig. I avsnittet Utforska har vi dussintals bra exempel som vi kan ändra genom att få ett skript som hjälper oss att få ganska bra resultat.

Om vi ​​inte vill vara styrs av befintliga exempelVi kan börja från grunden, bestämma längden på varje skott och välja lämpligt format för vårt arbete.

Innehållet kan delas på Facebook (det begär faktiskt att det integreras så snart det börjar), kommenteras och röstas, vilket hjälper till att lyfta fram de bästa mallarna i sin databas.

Tyvärr finns det inga nyheter relaterade till den nödvändiga Android-versionen. Du kan läsa mer information på webbplatsen directr.co