Digipea, hantera dina favoritplatser från webben och mobilen

digipea

Enrico Bertelletti skriver oss för att presentera Digipea, webbtjänster och mobilapplikationer som syftar till att hantera och dela våra favoritplatser eller de webbplatser vi besöker ofta, både privat eller offentligt i grupper av vänner.

Informationen som lagras i Digipea kommer att finnas i molnet så att vi gradvis kan öka och organisera platserna, både webb och mobil, med all data synkroniserad. Vi kan ordna platserna efter kategorier, människor, städer etc. och lägga till geolokaliseringsfunktioner, fotografier, adresser eller telefoner för att göra Digipea till en personlig databas där vi har all information.

Från den information som vi lagrar enligt våra aktiviteter och fritidsplatser kan vi visualisera platsernas situation på en karta, ringa dem från samma Digipea och rekommendera platser som är intressanta för andra vänner. Relaterat till denna sociala komponent av rekommendation av fritidsplatser, i den senaste uppdateringen har Digipea integrerats med Facebook och sökning och inbjudan till vänner har gjorts perfekt.

Förutom att ha tjänsten på webbsidan länkad ovan kan du ladda ner Digipea för iOS och Android.