Digg News Reader Nu tillgänglig för Android

digg-läsare

Även om det verkar som om loppet för att få flest användare i foderläsarnas värld redan har vunnits av Feedly, kan inte resten av alternativen somna, vilket gör att skillnaden blir större och större. Digg Reader Det var ett av de mest attraktiva löften att ersätta den gamla Google Reader, och med den version för Android som de har släppt idag verkar det som om de vill göra det mycket tydligt: ​​de ger inte upp.

Tillgänglig på Google Play gör det, förutom att konsultera våra föredragna källor, att få tillgång till det mest populära av dess nyhetsaggregat (glöm inte Digg-databasen: nyheter som röstats av användare som lyfter fram det mest relevanta).

De framhäver i applikationen möjligheten att hitta och följa våra favoritmedier, såväl som specifika bloggare, organisera flöden genom mappar, beställa innehållet enligt det sociala buller som genereras, dela nyheter på Facebook, Twitter, Google Plus, Tumblr, LinkedIn och e-post, spara innehållet för att läsa det senare i Digg, Instapaper och Pocket … allt satsar på en ren och huvudsakligen snabb design.

Samtidigt fortsätter andra mer sofistikerade alternativ, som Flipboard, att satsa på att skapa personliga digitala tidskrifter på webben, medan Google Currents länge (för länge) inte lyckats visa några relevanta nyheter.