Digg fortsätter att meddela förbättringar av sin RSS-läsare

Digg Reader

När Google Reader närmar sig sitt slut fortsätter Digg-teamet att lansera nya funktioner till sin RSS-läsare. Även om lanseringen hade en intressant inverkan som överträffade sina förväntningar, saknar den fortfarande många förbättringar för att bli den perfekta matarläsaren.

Genom sin blogg och via e-post har de inte bara påminde den slutliga stängningen av Google Reader, utan också deras åtagande att göra sitt förslag perfekt. Vissa funktioner som vi kommer att sakna när vi lämnar Google Reader kommer att implementeras inom kort, som att markera som olästa eller att anpassa vissa alternativ som ett exempel, bara se de uppdaterade mapparna eller feedsna, samt hålla ett antal.

Nödvändiga och praktiska funktioner för dem som konsulterar flödena varje dag, eftersom det snabbt hjälper oss att fokusera på uppdaterat innehåll. Alternativ som vi kan se länge i Feedly, och de fungerar mycket bra.

Digg-teamet för några dagar sedan släppte ett schema över de uppdateringar som kommer, och det verkar följa varje artikel till punkt och pricka, så idag kan vi se några nyheter när vi går in i läsaren. Och för dem som vill använda sina flöden från sina Android-enheter behöver de bara ha lite mer tålamod eftersom ansökan tillkännages före slutet av månaden.