Diacamma, ett nytt alternativ att dela bil eller taxi på små och långa sträckor

Diacamma, ett nytt alternativ att dela bil eller taxi på små och långa sträckor

Från Diacamma presenteras det här projektet som går med i besparingskategorin genom att dela en bil.

Det är en applikation där vi kan dela både långväga rutter och dagliga pendlingar (till jobbet, gymmet, stadens centrum eller närmaste evenemang).

Om vi ​​tar ett exempel på en väg till vårt arbete, erbjuder Diacamma möjligheten att tilldela repetition och frekvens, samt att kunna avaktivera det när vi anser det lämpligt om vi åker på semester eller av någon anledning vill avbryta avgången.

Det finns inga sanktioner när man överger eller utvisas från en rutt, för det är användarens egna utvärderingar, även om det är möjligt att rapportera missbruk av en användare via plattformen.

Användare kan skicka privata meddelanden till varandra eller direkt till komponenterna i rutten de delar, vilket ökar kommunikationen mellan deltagarna.

De tillåter inte användare att spela med priset eller tillgripa olaglighet, Diacamma fastställer det efter antal passagerare och rutt, undviker förarens vinst och är rättvist för alla resor.

Förutom att den används för att dela en bil kan den också användas för att dela en taxi, alltid med ruttklassificeringssystemet som definierar oss enligt följande:

Med vårt myrstockssystem och hashtaggningen av rutterna erbjuder vi nya metoder för sökning och lek med dem.

Söker nära en given rutt, nära en plats vi letar efter, personlig sökning och med filter …

Dina personliga sökningar registreras i din profil för att kunna upprepas när som helst och mycket snart kommer vi att aktivera e-postmeddelandena för de registrerade personliga sökningar som vi vill ha.

Original och attraktivt, låt oss hoppas att gränser och plattformar ökar för att fortsätta höra om Diacamma under lång tid.