Dextr, Gmail-mobilklient för att bara hålla kontakten med vänner [Android]

Dextr

Även om det för närvarande inte är tillgängligt för alla länder via Google Play, är Dextr en ganska unik e-postklient från tredje part för Gmail för Android-enheter. Till skillnad från andra e-postklienter fokuserar Dextr på kommunikation med vilka vi anser våra vänner. På det här sättet, de användare som vi har valt som vänner, bara deras meddelanden visas i vår inkorg och filtrerar resten.

Självklart har vi alltid möjligheten att lägga till eller ta bort vänner från applikationen, så för detta kommer vi bara att skjuta fingret från höger sida av skärmen för att komma åt listan över vänner. Dessutom har den fördelen med sin enkelhet och minimalism med hjälp av holo-gränssnittet.

Med allt detta kommer vi varje gång vi får ett meddelande från någon som anses vara en vän, se vem det är, ämnet för meddelandet, datum och tid för leveransen samt de första raderna i meddelandet. Förutom möjligheten att svara kan vi markera meddelandet, markera det som ett skräppostmeddelande, som oläst eller arkivera det genom en meny som vi kan dölja om vi vill.

Om vi ​​vill kan vi också skicka meddelanden till andra kontakter, men om de svarar kommer deras meddelanden inte att nå vår inkorg.

Det är en betald applikation, i beta, och inte tillgänglig över hela världen via Google Play. Det är ändå nyfiken att veta om det finns en e-postklient för GMail på Android, som enbart fokuserar på kommunikation med dem som vi anser vara våra vänner, vilket eliminerar resten av informationen.

Länk: Dextr på Google Play | Går: Android-polisen