Detta "Skönheten och Odjuret" docka lär barn hur man programmerar

Dance Code Belle

Dance Code Belle är en grimas som presenteras på Toy Fair 2017, inspirerad av filmen Skönheten och Odjuret som snart ska släppas i mars och som har Emma Watson som huvudperson.

Men det syftar till mer än att bara se ut som en söt prinsessa. En av dess huvudfunktioner har att göra med alternativ som hjälper barn att komma igång med programmering.

För att göra detta måste barn använda en applikation (både för iOS och Android) för att använda en av de programmeringsdynamik som föreslagits av denna leksak. För de små finns det en enklare metod: de behöver bara ansluta prickarna för att spåra mönster genom att helt enkelt flytta fingret på skärmen på sina mobila enheter.

Och de större kommer att kunna använda kommandon för att ge kommandon till grimasen, bara genom att dra och släppa. Dance Code Belle kommer att agera därefter eftersom den ansluter till appen via Bluetooth.

På detta sätt kan de få grimasen att utföra olika rörelser eller till och med dansa steg. Några bonusar som Dance Code Belle ger, är låtar från den ursprungliga filmen av Beauty and the Beast och mer än 100 olika fraser.

Det är fortfarande några månader från lanseringen av Hasbro, och det kommer att prissättas till $ 120.

Går: Gizmodo