Detta kan vara iPhone 7s, böjd fram och bak

Fullständig recension av Huawei Watch GT

I dagens video berättar vi om ett av årets mest slående rykten, de som publicerats på appleinsider och utvecklats av cnn i bilden vi visar.

Det här är iPhone 7s, den nya enheten som presenteras av Apple, som tar bort den dåliga smaken i munnen efter introduktionen av iPhone SE, praktisk men saknar teknisk innovation.

Enligt det ryktet som presenterades skulle vi prata om en mobil som satsar på AMOLED och kurvor, eftersom den kommer att presentera dem både fram och bak. Dess storlek kommer att vara 5,8 tum, och den kommer att ha ett trådlöst laddningssystem, något som man har bett om länge.

Även om det bara är rykten, måste det göras klart att i appleinsider har de inte fel för ofta, det finns många kontakter inom företaget, och i verkligheten talar vi inte om några specifikationer som navigerar i motsatt riktning mot marknadstrenden: kurvor och stora skärmar, även om 5.8 är närmare begreppet phablet än för en mobiltelefon.

Även om många har börjat säga att vi har nått gränsen för innovation i mobilvärlden, är det viktigt att komma ihåg att detsamma sa när de första svartvita TV-apparaterna dök upp. Det är en lång väg att gå.