Detta är vad Slack kommer att ge oss under de kommande månaderna för att förbättra produktiviteten

Delad kanal-slack

Slack, det välkända kommunikations- och samarbetsverktyget för arbetsgrupper, vill ta itu med de arbetskomplexiteter som pågår i olika sektorer, till följd av globala öppningar och den ökande spridningen av verktyg som bland annat ska användas med lanseringen av många nyheter under de närmaste månaderna räknas från och med nu.

Tanken är att teammedlemmar kan bli mer effektiva och produktiva genom att ha allt de behöver tillgängligt via Slack. Det är därför de delade kanalerna kommer att expandera under de kommande månaderna, arbetsflödesgeneratorn kommer att komma, fler integrationer kommer med e-postmeddelandet och kalendern, förutom att de utökade sökningarna kommer som centrum för sökningarna i Slack.

Att vara mer produktiv inför fragmentering av verktyg

Å ena sidan är Slack engagerad i ta delade kanaler, i beta, till Enterprise Grid-prenumeranter under hela sommaren. Delade kanaler gör det möjligt för medlemmar utanför organisationen eller teamet att också samarbeta direkt från sina inhemska utrymmen i Slack, oavsett om de är leverantörer, kunder, partners, bland andra.

Också, Workflow Generator kommer att vara ett verktyg för automatisering av manuella processer, ett slags Slack IFTTT som gör att medlemmarna kan spara arbetstid och blir effektivare. Bäst av allt är det inte nödvändigt att använda programmeringskoder, för att kunna anpassa arbetsflöden på några minuter.

Detta verktyg kommer att lanseras senare i år och är för närvarande tillgängligt för dem som är intresserade av ett pilotprogram som de måste registrera sig för.

Slack kommenterar också sina planer på att förbättra integrationen av din plattform med e-posttjänster och kalendrar. I detta avseende påpekar han att inbjudna medlemmar som ännu inte har gått med i utrymmena under de närmaste månaderna kommer att få e-postmeddelanden när de nämns i kanalerna eller skickas e-postmeddelanden. Om de går med kommer de att ha all meddelandeshistorik tillgänglig.

I framtiden är det också planerat att medlemmar kan ha möjlighet att svara direkt från sin inkorg, och deras svar kommer direkt till deras utrymmen i Slack.

Och när det gäller kalendrar kommer medlemmar snart att kunna synkronisera sina stater i Slack med sina favoritkalendersystem. Och i framtiden kommer smarta mötesförslag, som tar hänsyn till konversationer, för när något relaterat till ett möte sägs, agerar Slack automatiskt genom att rekommendera att organisera det direkt, gör det enkelt att skapa inbjudningar och välja rätt tid för mötet. möte.

Och slutligen, utökade sökningar anländer, en förbättring av sin sökkapacitet, som gör det möjligt för medlemmar att ha en central plats för sina sökningar, få resultat via kanaler, filer och personer, samt en lista över meddelanden som tillåter åtkomst till den information som behövs hela tiden.