Detta är The Sero, TV: n som låter dig placera skärmen vertikalt för att se mobilinnehåll

20190429-pr-tv-11

Inom världen av stationära datorer kan vi hitta en mängd olika bildskärmar som har förmågan att deras skärm kan placeras både horisontellt och vertikalt, vid behov hela tiden, för att kunna arbeta med dem.

Men den här funktionen är ganska ovanlig i tv-segmentet, men vissa tillverkare gillar att ta med element utöver det vanliga, som Samsung och dess nya TV-koncept som heter The Sero, särskilt riktat till allmänheten. årtusenden.

Sero är, tillsammans med The Frame och The Serif, tv-apparater inramade i vad företaget kallar en livsstil-TV-linje, och som finns tillgängliga i den nya popup-butiken som företaget har öppnat idag och kommer att förvaras under fem veckor i Sel.

Samsung Sero, designad för allmänheten årtusenden, vana vid användning av mobiltelefoner

Sero har den egenskapen att skärmen kan roteras 90 grader, att kunna vara både horisontellt, som konventionella tv-apparater och vertikalt. Samsung vill ha allmänheten årtusenden Du kan projicera mobilinnehåll vertikalt på denna TV-skärm, oavsett om det är personliga inspelningar, Snaptchat-serier etc.

Men det är inte tänkt att bara vara en annan TV, eftersom den också kan användas som en digital ram eller till och med som ett ljudcenter tack vare sitt 4,1 60-watts högtalarsystem, där du kan spela dina favoritmusikspår från en serie tjänster för streaming av musik, inklusive Samsung Music. Dessutom har den en inbyggd mikrofon som låter användare ställa in sina röstkommandon till Bixby-assistenten.

Annars, ange att dess skärm är en 43-tums QLED-skärm (ingen upplösning talas men det kan vara UHD), den har en minimalistisk bas och finns låg i marinblått. Den inkluderar också NFC-anslutning för att möjliggöra överföring av mobilt innehåll från telefonerna till själva TV: n.

Samsung hoppas kunna lansera Sero på sin lokala marknad i slutet av maj för 1,9 miljoner sydkoreanska vann (KRW), motsvarande mer än 1600 dollar.

Bildkredit: Samsung Newsroom