Detta är minilaserprojektorn som de presenterar i kickstarter

Nebra AnyBeam

Nebra AnyBeam är namnet på en miniprojektor som redan finns på kickstarter och når 52 000 dollar de behövde för att göra det faktiska projektet.

De presenterar den som en fickprojektor, den minsta i världen. Även om den inte har mycket ljusstyrka (motsvarande 150 lumen i en traditionell projektor) verkar det som om de inte har skämtat med det motivet om det garanterar tydlighet och från bilderna som har skickats till oss.

Den drivs av en traditionell mobiltelefonladdare och är endast 19 x 60 x 103 mm, väger 140 g. Det stämmer, det passar i fickan, så det är ett bra alternativ att ha en bärbar projektor som vi kan ansluta vilken enhet som helst för att se bilden på storskärmen (så länge det omgivande ljuset inte stör mycket).

De berättar att den har en lasermodul som kan projicera skärmar på upp till 150 tum och mer, och genom att använda denna laser kan vi garantera att den alltid är fokuserad (lasern ansvarar för att mäta projektionsavståndet för att erbjuda lämplig fokus). De kommenterar faktiskt att i vissa fall ingen yta behövs, eftersom det är möjligt att projicera i luften (det måste vi utan tvekan bevisa).

Det har ingen fläkt, så det gör inte buller och det behöver inte mycket underhåll.

Projektorn kommer att börja sälja för ungefär $ 250 på kickstarter, även om de först börjar sändas från augusti. De erbjuder redan olika produkter:

– Nebra AnyBeam: Oberoende enhet som du kan ansluta din smartphone eller chromecast till och överföra utan problem. – Nebra AnyBeam Developer Kit: Samma som Nebra AnyBeam men utan den grå rutan. Det är den version som gör det möjligt för tillverkare att designa sitt eget fodral. – Nebra AnyBeam HAT: Projektorkort som går på en Raspberry Pi – Nebra AnyBeam Monster Ball: Detta inkluderar AnyBeam HAT och Raspberry Pi Zero, allt i en låda formad som en sfär.

Vi kommer att vänta med att ha dem i handen för att se de utlovade underen.