Detta är den nya serien Redmi K20-telefoner, kraftfull och till ett bra pris

RedmiK20Series

Redmi, som nu fungerar som ett oberoende varumärke från Xiaomi, har just introducerat REDMI K20-serien av telefoner, som består av REDMI K20 och REDMI K20 Pro.

Dessa är nya modeller av telefoner som ursprungligen presenterades för den kinesiska marknaden, som kännetecknas av att de har en 6,39 ″ AMOLED-skärm med praktiskt taget inga kanter, förutom en liten haka i botten och med en integrerad fingeravtryckssensor.

De har en pop-up frontkamera, högkvalitativt ljud, de har Game Turbo 2.0-teknik för en optimal spelupplevelse, och till och med för att ha multifunktionell NFC, vilket öppnar en rad möjligheter, särskilt på mobilbetalningsnivå, som är kompatibla med Mi Betala.

Andra aspekter som också kan beaktas är användningen av en flammad struktur på baksidan skapad under nano-holografisk teknik, möjligheten att se skärmen även i solljus tack vare Sunlight display 2.0-teknik eller användningen Inbyggt 4000 mAh batteri med 27W snabbladdning och artificiell intelligens för att spara batteri, automatiskt justera skärmens ljusstyrka och aktivera viloläge på natten.

För att påpeka lite mer data har de nya modellerna ett trippelkamerasystem på baksidan, huvudkameran är en kamera med en 1/2 ″ Sony-sensor med en upplösning på 48MP.

De följs av en 13MP vidvinkelkamera och en 8MP tele-kamera. Det säger sig självt att det också har artificiell intelligensfunktioner.

Återvänder till popup-kameran har den en 20MP-sensor med safirglas. När du kör kommer den att erbjuda ljuseffekter och låta dig använda en av sex ljudeffekter. Ringlampan uppfyller även meddelandebelysningsfunktionen för inkommande meddelanden och laddningsstatus.

För övrigt har REDMI K20 Pro anpassad 8-lagers grafitkylningsteknik, som gör att värmen från Qualcomm Snapdragon 855-processorn kan släppas. REDMI K20, å sin sida, väljer en Qualcomm Snapdragon 730-processor, som inte heller är tillgänglig. ondska.

Priserna börjar från 1999 yuan, cirka 259 euro, för K20, medan K20 Pro börjar vid 2499 yuan, cirka 324 euro i utbyte, för deras respektive mest grundläggande RAM och interna lagringskonfigurationer, det vill säga 6 GB RAM och 64 GB intern lagring.

Det finns också en konfiguration på 6 GB RAM och 128 GB intern lagring för båda, medan K20 Pro också finns tillgänglig för konfigurationer på 8 GB + 128 GB och 8 GB + 256 GB, den senare för 2999 yuan, cirka 388 euro att ändra.

Dessutom har low-end Redmi 7A-telefonen och REDMI: s första bärbara dator, RedmiBook 14, också presenterats.