Detta är den nya OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro

Serie7OnePlus

Idag har dagen varit markerad av OnePlus för den officiella presentationen av sin nya serie telefoner, med hänsyn till att de för första gången presenterar två olika modeller istället för en, som det hade hänt sedan starten. Dessutom lanserar den också en ny prisstruktur. I grund och botten hoppas OnePlus att kunna gå längre än sina nuvarande lojala användare med en strategiändring som kan placera det kinesiska företaget på samma nivå som de mest veteranmärkena. Det bör noteras att några av egenskaperna redan var kända på grund av läckage och till och med officiella bekräftelser som producerats under de senaste veckorna. Så det återstår bara att veta hur dessa två nya efterföljande modeller av OnePlus 6T är: OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro.

OnePlus 7

Denna nya modell, som tillhör företagets nya 7-serie, är den minsta modellen, men inte minst intressant för den, eftersom vi talar om en avancerad modell, som för många användare kan erbjuda mycket mer än vad de behöver i verkligheten. Vi pratar om en modell som i grunden är en uppdatering av OnePlus 6T, som bibehåller en design som liknar den här men med små justeringar och uppdaterad hårdvara. I detta avseende har den nya OnePlus 7 en 6,4 ″ AMOLED-skärm med FullHD + -upplösning och en förbättrad fingeravtryckssensor för snabbare och mer exakt upplåsning. Det bör också noteras att den har ett litet hack i form av en droppe vatten som integrerar den främre kameran, med en 16MP-sensor, samma som i OnePlus 6T. På baksidan finns ett dubbelt kamerasystem vars huvudkamera är en kamera med en 48MP-sensor och med f / 1.6-bländare, förutom att ha en sekundär kamera med en 5 MP-sensor för djupfångning. Redan inuti har den nya Qualcomm Snapdragon 855 SoC, 6 GB eller 8 GB RAM och 128 GB eller 256 GB internt lagringsutrymme som inte kan expanderas med UFS 3.0-minne, vilket ger hög hastighet att skriva och läsa. Det har också ett 3700 mAh batteri med snabb laddningsteknik, vilket gör att det kan ladda 50% av det på bara 20 minuter. Andra aspekter att tänka på är att den här modellen har stereohögtalare, har en USB-C-kontakt och inte har ett traditionellt hörlursuttag. Nå marknaden med OxygenOS 9.5, anpassningsskiktet för OnePlus, som också släpper Zen-läget så att enheten kan vila helt i 20 minuter. Priset börjar från 499 pund, cirka 559 euro att byta, för basmodellen, 6 GB RAM / 128 GB lagring, som anländer i början av juni globalt i grått. En röd version kommer att lanseras på utvalda marknader.

OnePlus 7 Pro

För de som inte nöjer sig med nya OnePlus 7 kommer OnePlus 7 Pro, den mest avancerade modellen i serien. Kom i varianter av 6, 8 och 12 GB RAM, samt 128 GB och 256 GB intern lagring med UFS 3.0-minne. Markera den innovativa 6,67-tums Fluid AMOLED-skärmen som erbjuder en QHD-upplösning med 90 Hz uppdateringsfrekvens och HDR10-certifiering. Om det inte räckte har den också teknik som gör att du kan undvika felaktiga beröringar när du håller den, med hänsyn till att skärmen går från kant till kant och utan hack. Det har också en förbättrad haptisk feedbackmotor för vibrationer på enheten när det gäller meddelanden eller uppslukande spelupplevelser. Vi får inte glömma att den nya skärmen också har en förbättrad fingeravtryckssensor, som ger en svarshastighet dubbelt så snabb som föregående generation. Den främre kameran är placerad i en popup-modul, förseglad för att förhindra inträde av damm och andra yttre element, som kan röra sig med en hastighet på 0,53 sekunder, vilket möjliggör en hållbarhetsnivå på upp till 300 000 rörelser, förutom att ha en teknik som gör det möjligt att förutse situationer med oavsiktliga fall. Inuti har den en 16MP Sony IMX471-sensor och en f / 2.0-bländare. På baksidan finns en massa kameror som markerar den viktigaste 48MP-kameran med Sony IMX586-sensor, med en bländare på f / 1,6, förutom OIS- och EIS-teknologier för bildstabilisering. Sedan finns det 8MP x3 zoom tele-kamera med f / 2.4 bländare och optisk stabilisering, plus en 16MP ultra vidvinkel kamera med f / 2.2 bländare, som kan fånga en 117-graders synvinkel. Annars är det en enhet vars batteri når 4000 mAh med snabbladdningsteknik Warp Charge 30, den kommer med OxygenOS 9.5 som släpper nytt läge för skärminspelning utan begränsningar, Zen-läge och spelläge, den senaste exklusiva modellen för att göra det möjligt att fördela resurser till spel till nackdel för andra processer, förutom att ha ett sidobelysningssystem för aviseringar. Anländer om två dagar till T-Mobile uteslutande även om det senare kommer att gå till andra marknader. När det gäller priser kommer den att börja från 669 dollar i USA och 649 pund i Storbritannien för den mest grundläggande modellen på 6 GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme. Finns i tre olika färger: Mirror Grey, Nebula Blue och Almond, det är det senaste för en begränsad upplaga.