Detta är Blade V8 i video, den nya ZTE-mobilen

Fullständig recension av Huawei Watch GT

Vid MWC avslutades gav vi dig faktiskt redan vår åsikt om evenemanget för några timmar sedan, men vi har fortfarande några väntande videor som visar nyheterna som presenterades i det.

För fyra dagar sedan tillkännagav vi lanseringen av den nya ZTE-mobilen, och nu är det dags att förklara upplevelsen av att ha den i dina händer.

Som du kan se är det en mellanstor mobil (den har ett pris på cirka 270 euro) som erbjuder en elegant design med ganska anständiga specifikationer, vilket är en av de bästa kvalitet / prisförhållandet för alla som visas på mässan.

ZTE är det kinesiska telekommunikationsföretaget med den största aktiekapitaliseringen, som verkar på både börserna i Shenzhen och Hongkong, och 30% av företaget ägnas åt mobiltelefoner. År 2014 meddelade det att det skulle vara den senaste leverantören av teknik för Windows Phone och koncentrerar sig nu på tillverkning av ganska anständiga telefoner av hög kvalitet, som en av de ledande tillverkarna över hela världen.

Denna nya enhet, som kommer i olika versioner, vill ta ett något mättat utrymme, men det faktum att de satsade på en så noggrann design, uppdaterad Android till den senaste versionen och bra kamerasensorer, kan äventyra Moto: s regeringstid, Huawei och Samsung i mellanklassen.