Det virtuella tangentbordet SnapKeys Si finns redan i Google Play [Android]

SnapKeys Si

Även om de säger att 2013 kommer att bli året för phablets eller flikar är sanningen att de flesta användare av smartphones De har inte stora skärmar att interagera med. Och de har ett sätt att lägga märke till det när det virtuella tangentbordet visas på skärmen i sina terminaler och täcker botten av innehållet de kan titta på.

SnapKeys Ja Det har precis dykt upp i beta och på spanska för användare av Android-terminaler, vilket ger oss ett annat sätt att skriva där vi med hjälp av fyra knappar skriver våra meddelanden utan att det virtuella tangentbordet invaderar skärmen på våra terminaler. Med andra ord är det ett nytt virtuellt tangentbordssystem för våra Android-terminaler, vilket det är inte invasivt jämfört med andra virtuella tangentbord vi har tillgängliga.

han användning av fyra knappar, var och en med tre bokstäver, med en förutsägelsesteknik, gör SnapKeys Si till ett annat virtuellt tangentbord. För närvarande är det i beta-fas, och från Google Play uppmanas vi att rapportera hittade fel, liksom de inkompatibiliteter som vi hittar med vissa specifika applikationer.

Personligen har jag testat betaversionen på engelska sedan förra veckan, och sanningen är att den blir mycket mindre invasiv än resten av virtuella tangentbord, även om dess hantering är helt annorlunda än vad vi är vana vid, så det kommer att påverka oss på en början. Faktum är att det påminner mig om när många av oss använde mobiltelefonernas fysiska tangentbord. smartphones att de inte hade hela alfabetet på sina tangenter, och behövde trycka på samma tangent flera gånger för att få den karaktär vi ville ha. Trots att jag har tecken och några symboler vet jag att jag saknar något sätt att skriva siffror.

En sak som inte räknas på profilsidan i Google Play är att det trots de fyra knapparna finns två alternativ som gör att vi kan ta bort de senast skrivna tecknen och ge input till den skrivna kompositionen.

Länk: SnapKeys Si på spanska (Beta)