Det här är vad den nya betaversionen av WhatsApp för Android ger

Imagen: Android Police

Bild: Skärmdump av Android Police

Bitstream kör över Internet om framtida funktioner som planeras på WhatsApp, till exempel de förväntade videosamtal eller tillgängligheten av offentliga grupper, bland annat, men för närvarande är allt precis runt hörnet i Android-världen.

Detta är vad vi kan se i ny beta lanserades idag, under numret 2.16.189.

I det, användare som installerar det på två möjliga sätt: vara en officiell betatestare eller ladda ner APK från en specialiserad webbplats som APK Mirror, kommer de att upptäcka att från och med nu, när ett ljudsamtal avvisas eller inte besvaras, använde han för att få tre alternativ för att välja något av dem: gå tillbaka till chattkonversationen, ring samtalet igen eller spela in ett ljud-e-postmeddelande.Å andra sidan, som de påpekar från Android Police, stöder den nya beta en ny ytterligare typsnitt: Fixedsys.

Idén att stödja ett andra typsnitt svarar på behovet av att markera något ord eller fras, eller till och med kod för programmörer, i en konversation.

För att använda denna typsnitt behöver du bara börja och avsluta texten som ska markeras med `.

Förresten verkar det som om det nya teckensnittet också kan användas i de nuvarande stabila versionerna av WhatsApp för Android och iOS.

Slutligen pekar ovannämnda medium på tillgängligheten att vänta på detta meddelande, en funktion som kommer att visas i sällsynta fall i de fall där användare inte har fått meddelandet helt.

Det verkar som att den här funktionen redan fanns i tidigare tidigare versioner.