Det här är nyheterna om Skype för Windows 10, Android och iOS

NuevoSkype

Skype har nu en ny uppdatering för både applikationen för enheter under Windows 10 och för mobila enheter under Android och iOS. När det gäller applikationen för Windows 10 ger den nya uppdateringen ett nytt användargränssnitt som gör det lättare för dig att komma åt dina samtal och konversationer snabbare, förutom att underlätta möjligheten att dela filer, länkar och andra element från datorn och möjligheten att när som helst reagera på ett meddelande eller samtal.

Och när det gäller applikationen för enheter under Android och iOS har användarnas bidrag beaktats så att den här uppdateringen ger tillbaka en serie funktioner som förlorats under den viktiga uppdateringen som genomfördes förra månaden. I den meningen återgår möjligheten att se status för kontakter och integrerad delningsfunktion.Men här är inte saken, eftersom det också lägger till nya teman och färgalternativ för att skapa en större personalisering av Skype-upplevelsen, förutom att förbättra användargränssnittet för att underlätta navigering och tillgång till konversationer. Skype har också nämnt andra funktioner som det redan har implementerat, till exempel möjligheten att ta bort kontakter, radera konversationer, multitask-samtal och mycket mer.

Kort sagt, Skype ger nya uppdateringar till sina stationära applikationer och mobila enheter för att försöka, som vi redan vet, att underlätta och främja en fantastisk användarupplevelse när det gäller att vara i kontakt med familj, vänner och andra bekanta.