Det här är innovationerna inom hemautomation som Bosch kommer att presentera vid CES 2017

casa inteligente

Av 5 till 8 januari 2017Bosch visar på deras monter CES 2017 Las Vegas hur anslutning gör saker till partners, partners och assistenter. Företaget kommer att presentera lösningar inom följande områden: smart hem, smart stad, ansluten mobilitet, Industry 4.0 och sensorteknikLåt oss se de som är relaterade till smarta hem:

Utökat smarthemsystem: Låter dig styra de olika enheterna som är anslutna hemma via en enda applikation. På CES kommer Bosch att visa hur systemet har förbättrats genom tekniker som rök- och rörelsedetektorer, som kan ta på sig ytterligare funktioner och scenariohanteraren som gör det anslutna huset ännu mer intuitivt. De berättar för oss ett exempel på vad som kan göras:

[…] När de lämnar hemmet behöver användarna inte längre oroa sig för om värme, elektroniska apparater eller lampor har stängts av. Scenariohanteraren för Bosch smarta hemapplikation tar på sig dessa rutinuppgifter och kan enkelt aktiveras med ett fingertryck.

Mer hemsäkerhet: Bosch kommer också att presentera tre nya lösningar för ökad säkerhet. Med 360 inomhuskamera och Eyes utomhuskamera övervakar användare vad som händer hemma hela tiden, oavsett var de är i världen. Tack vare lokal och krypterad inspelning informeras användarna om alla viktiga händelser som händer. 360 inomhuskameraobjektivet kan enkelt sättas in i videokamerans kropp med ett fingertryck för att säkerställa integritet. Eyes utomhuskamera innehåller något annat, kombinerar ljus, rörelsesensorer och ett intercom-system i en enda smart enhet. Å andra sidan presenterar de Bosch Twinguard, en rökdetektor med en luftkvalitetssensor som tack vare sin dubbla strålteknik upptäcker farliga situationer tydligare och förhindrar falska larm. Din sjöjungfru kan också användas för att skrämma bort oönskade gäster.

En personlig assistent för köket: Min köksälva Mykie, förkortat – är ett koncept för en personlig assistent som fungerar som en smart partner i köket. Den manövreras genom användarens röst. Mykie lyssnar, svarar på frågor och hjälper till med dagliga uppgifter. Du vet till exempel exakt hur lång tid det tar att baka kakan för att få den rätt, vad som finns i kylen eller till och med om solen skiner på eftermiddagen. När Mykie är ansluten kan användarna styra hela sortimentet av Bosch Home Connect-apparater.

Det finns några dagar kvar till CES, och vi kommer att berätta allt i detalj.