Det här är de nyheter som presenteras av Microsoft i sitt Office

officecomhomepage

Microsoft vilar inte ens vid jul när man letar efter hur användarna får åtkomst till allt de behöver enkelt och snabbt. I den meningen har företaget idag meddelat de förbättringar som från och med nu till början av nästa år eller kommer att distribueras på Office.com. För det första, nu från huvudsidan kommer de mest använda applikationerna att visas på ett mer framträdande sätt, med tillgång till resten av applikationerna som utgör sviten nedanför dem.

På det här sättet, med tanke på ökningen av antalet applikationer, är det lösningen som tillhandahålls av Microsoft så att användarna enkelt kan komma åt sina favorittjänster. För att göra detta kommer själva sviten att lära sig av samma användare över tiden för att markera sina favoritapplikationer från huvudsidan.

Dessutom har ett antal ytterligare kontroller lagts till sedan det senaste dokumentavsnittet för att göra det lättare för användare att snabbt komma åt de filer som behöver komma tillbaka igen. Detta kan uppnås genom att filtrera efter typ av dokument och till och med genom möjligheten att fixa de dokument som de kommer oftast med, med åtkomst till dem i vanlig syn med bara ett klick bort.

En ny detaljerad bild av alla möten som måste genomföras under hela dagen erbjuds också från och med nu, med möjlighet att svara snabbt via e-post till den person som ansvarar för varje möte eller direkt kontakta Skype för företag. Och slutligen kan de också hantera uppgifterna direkt, vars ändringar kommer att gå med Outlook på alla enheter.

Men här är inte saken, eftersom Microsoft fortsätter att utvärdera en annan serie förbättringar som vi kommer att se i Office 365 under nästa år. De som har något att bidra med avseende på dessa förbättringar från Microsoft är alla öron och tar hänsyn till vart och ett av förslagen du får, alla syftar till att förbättra upplevelsen.