Det bästa verktyget för att svara på WhatsApp

autosvar whatsapp

Ha ett personligt meddelande på WhatsApp För stunder där vi inte kan svara direkt är det väldigt enkelt och produktivt om du har det perfekta verktyget för det. Inte alla appar levererar vad de lovar, men vi har länge testat ett gratis alternativ som är mest användbart och detta är höjdpunkten i det.

Ansökan i fråga heter AutoResponder för WA Och det har utvecklats av killarna på TK Studio för att automatisera processen att svara på en massa meddelanden medan du är på andra uppgifter. Sammanfattningsvis i den här appen Du kan skapa en text som skickas precis efter att ett meddelande anländer som matchar den du har redigerat. Så du kan skapa en.

Hur man skapar ett meddelande för att svara på en chatt på WhatsApp

När du har laddat ner verktyget på din mobil kommer du till huvudpanelen där du kan börja redigera ett meddelande om du klickar på ikonen +. Väl inne ser du möjligheten att ange det mottagna meddelandet som du kommer att svara direkt (detta kan vara av exakt tillfällighet eller av likhet).

Efter det, du måste skapa svaret som skickas automatiskt varje gång en person skriver just den texten till dig. Om du fortsätter att gå igenom de olika alternativen kommer du också att upptäcka att du kan ange namnet på specifika kontakter och till och med namnet på de kontakter som du aldrig skickar ett autosvarmeddelande till.

Om du redan har allt klart, tryck bara på den gröna kryssikonen i det nedre högra hörnet för att spara den autosvararen, som kommer att visas bredvid de andra på ett ordnat sätt i huvudpanelen. Som du kan se har appen inga problem och låter dig skapa många meddelanden med den fras du vill ha.

Det är också viktigt att notera att om du vill inaktivera den här tjänsten kan du göra det genom att inaktivera den gröna knappen längst upp i huvudsektionen. Med det sagt används tabellen för att testa appen på en mobiltelefon med Android 5.0 och högre versioner.

Ladda ner AutoResponder för WA gratis för Android

En annan punkt som du bör ta hänsyn till från appen är att Även om den kan laddas ner gratis har den också en Premium-plan Det låser upp fler funktioner som ett välkomstmeddelande, expert sökmönster, vänta alternativ och till och med tar bort annonser för $ 14,12. Vi rekommenderar dock den fria versionen med slutna ögon och sedan lämnar du dig direktlänk till nedladdning från Google Play.

AutoResponder för WA: nedladdningslänk