Det är nu möjligt att ladda ner den nya Paint 3D (testversion) för Windows 10

måla-3d-windows-10

För några dagar sedan visades en video för världen, som ett filter, där en ny version av Microsoft Paint dök upp, det gammaldags men alltid användbara ritverktyget i Windows som länge hade en ansiktslyftning.

Naturligtvis var det slående inte bara den som antog platta stilar i applikationens design, med stora knappar och pekskontroller för dem som valde en surfplatta med Windows 10, en konvertibel bärbar dator och / eller en penna, men tekniken implementerades. 3D i skapandet av objekt och deras redigering, något mycket kopplat till Microsofts engagemang för världen av virtuell och förstärkt verklighet.

Tja, idag har varit en dag full av Microsoft-lanseringar och förutom att officiellt presentera denna nya Paint 3D tillsammans med företagets nya enheter – inklusive en helt ny allt-i-ett stationär PC – har den redan funnits i butiken för applikationer sa ritapplikationen, en app så kraftfull att den till och med lyckas generera modeller och sedan skriva ut i 3D.

Innan nedladdningslänken finns här ett par reklamfilmer för att se hur mycket det har att erbjuda, bland annat nya penslar, tillgång till ett enormt galleri med multimediaresurser och flera 3D-modelleringsalternativ speciellt utformade för vanliga användare. .

Det ja, den enda dåliga nyheten är att även om det redan finns i Windows Store, måste du gå med i Windows Insiders-programmet för att fortsätta med nedladdningen av applikationen eftersom det fortfarande är under testperioden.

Länk: Den nya Paint 3D i Windows Store | Mer info.: Microsoft-blogg