DeskConnect, för att dela länkar, foton och dokument mellan iPhone och Mac

skrivbord

Även för att ändra dokument mellan mobiler och persondatorer finns det dussintals alternativ (från de klassiska, som Dropbox, till de nya alternativen, som Bittorrent Sync), och för att skicka länkar från iPhone till Mac har vi några tillägg på olika webben webbläsare (naturligtvis har vi alltid noterat), det hjälper alltid att känna till specialapplikationer som kan göra allt från en enda plattform.

Det är fallet med DeskConnect, för att utbyta information mellan Mac och iPhone, vilket gör det möjligt att visa alla enheter som är anslutna till datorn med ett enda klick, vilket snabbt delar webbadresser mellan datorn och mobilen, vilket gör det möjligt att öppna kartor, skicka telefoner och ringa samtal som hanterar informationen från Mac, som skickar filer till mobilen genom att dra dem, oavsett vilket format de har, i DeskConnect-fältet, som hanterar informationen som vi kommer att konsultera senare … en gratis och ganska praktisk applikation för användare av dessa operativsystem.

Det är också möjligt att utföra den omvända processen, skicka mobilinnehåll till Mac, även om detta kräver fler uppgifter än att dra direkt till aktivitetsfältet.

Även om det är något riskabelt att utföra denna typ av funktioner på operativsystem från samma tillverkare (när Apple bestämmer sig för att utföra dessa integrationer mer naturligt på sina operativsystem, kommer ingen att använda DeskConnect), men det kommer att vara intressant att se utvecklingen av verktyget för version beslutar de att börja integrera. andra plattformar.

Länk: deskconnect.com | Gå TNW