designfeed, ett nytt sätt att skapa banners för sociala nätverk

banners

Det finns många alternativ som vi kan använda för att skapa perfekta banners för att dela dem på sociala nätverk. Vi har nyligen angett tre utmärkta alternativ:

– 3 verktyg för att skapa attraktiva banners

och idag utökar vi listan med ett nytt projekt som fortfarande finns i ugnen.

Detta är designfeed.io, en applikation där vi måste rapportera en text, med möjlighet att inkludera en knapp och en undertext, så att dussintals banneralternativ genereras automatiskt som inkluderar det vi har skrivit, banners i olika storlekar så att det är möjligt att dela dem på olika sociala nätverk.

designfeed föreslår något annat än vad canva.com erbjuder, till exempel eftersom det i det här fallet inte är en grafisk redigerare för att skapa banners, designen skapas automatiskt med flera alternativ som vi kan välja mellan, men det finns alltid möjlighet att redigera resultatet för att anpassa det.

Å andra sidan kan vi bläddra bland banners som skapats av andra användare och bokmärka de som fångar vår uppmärksamhet. När som helst är det möjligt att välja en av de sparade banners för att skapa en klon och på detta sätt anpassa den, i text och form, efter våra behov.

För att använda den måste du informera e-postmeddelandet och vänta på väntelistan, och från vad vi har sett inuti är det en rad värt att göra.

Uppdatering: Du kan registrera dig med den här länken speciellt skapad för dig, läsare av WWWhatsnew.