Denna webbplats erbjuder en samling animationer som kan användas som bakgrund på webbplatser

bestick

Om du vill lägga till en snygg och rolig touch på din webbplats, funderar du fortfarande på att använda en animation som bakgrund. I så fall är Vidlery en webbplats som erbjuder en samling tecknade animationer för fri användning, eftersom den är under public domain-licens som animerade bakgrunder för webbplatser.

För närvarande har den 28 animationer tillgängliga, men från den här webbplatsen lovar de att de kommer att lägga till nya varje vecka. För dem som är intresserade av att lära sig mer om de nya animationerna som kommer att införlivas i samlingen inbjuder Vidlery dig att prenumerera på deras nyhetsbrev via e-post.Vidlery påpekar också HTML-, CSS- och JavaScript-koden som webbplatsägare måste infoga i dem för att använda dessa animationer på sina webbplatser. Men införlivandet av dessa koder är bara det tredje steget eftersom du initialt måste välja och ladda ner animationen som du vill använda, vars filer kommer i en .ZIP-fil, sedan måste du ladda upp den till servern som är värd för webbplatsen där du vill inkludera det och sedan utföra det. det tredje steget indikerat med nämnda koder.

Vidlery erbjuder också tillgång till den officiella webbplatsen för Animations Word, företaget som utvecklar animationerna för samlingen, för alla som vill ha personliga animationer.

Kort sagt är det en attraktiv idé som gör att webbplatsägare kan välja att använda animerade bakgrunder baserade på tecknade animationer som bakgrund för att ge en rolig touch till dessa webbplatser.