Denna webbplats berättar var du kan få pengar till ditt projekt

buscador inversión

I AlliedCrowds de har olika resurser som hjälper organisationer och entreprenörer på tillväxtmarknader för att hitta kapitalkällor för sina företag. Idag utökar de listan med en huvudsökmotor som du hittar på alliedcrowds.com.

Användningen är väldigt enkel: du behöver bara välja det land där du bor och visa dig de viktigaste alternativa kapitalkällorna som finns tillgängliga, inklusive crowdfunding-plattformar, riskkapitalbolag, investerare, investeringsnätverk, utvecklingsbanker, nationella organisationer och privatfinansierade internationella och mer.

Finansieringskällor klassificeras efter sektor (jordbruk, dator, sjukvård etc.) och typ av kapital (lån, bidrag, donationer etc.) och ger ytterligare information om de företag som erbjuder pengarna.

AlliedCrowds tar inte ut några avgifter för tjänsten, de vill bara sätta nya företag i kontakt med finansierare, eftersom transaktioner sker utanför deras plattform.

Av anledningen till att de bestämde sig för att starta ett projekt som detta: de berättar att de inte kunde hitta tillförlitlig information för entreprenörer i utvecklingsländer, så de började skapa en sökmotor med egna resurser.

Styrelsen är för närvarande i beta, och de lovar att lägga till fler kapitalkällor under de kommande veckorna.