Dengen Chronicles, ett nytt onlinespel för kort- och mangaälskare

manga

Ninjas, fantastiska karaktärer, robotar … från skaparna av Mangatar (mangatar.net) Nu kommer ett online-kampspel baserat på kort, karaktärsuppdateringar, magiska krafter, tränings-, attack- och försvarspoäng och många fler variabler som förvandlar dengenchronicles.com till mer än bara ett spel för nybörjare.

Efter att ha valt vår typ av karaktärer och specificerat de egenskaper som vi vill ha den, kan vi fortsätta tjäna mynt och diamanter i varje kamp för att förvärva nya färdigheter och därmed kunna fortsätta delta i turneringar. Det finns inga fantastiska animationer eller fantastiska videor, bara kontrollpaneler fulla av detaljer så att vi kan hantera de tusen konfigurationer som vi kan skapa i varje spelare.

Varje användare kan ha flera kort som representerar flera fighters, kort som kan uppdateras oberoende, både med magiska krafter och med extra kläder eller förmågor. Det är möjligt att få speciella kort för hjälp i strid (något som påminner om mina magiska dagar) och köpa några från webbutiken som finns på plattformen.

Mangatar, ett företag baserat i Milano, fick en investering från dPixel 2012 som gjorde det möjligt för den att behålla plattformen som ledande inom sin sektor, ett verktyg som erbjuder möjligheten att skapa och anpassa tecken från molnet, något de har utnyttjat för att skapa huvudpersonerna i detta nya onlinespel.