Den nyfikna högtalarflaskan som de säljer på kickstarter

altavoz

När det gäller att lyssna på musik eller titta på en film är ljud alltid ett avgörande element för att få en uppslukande upplevelse som kräver högkvalitativ ljudutrustning.

Det är här HiFi Oe Mars One 360 ​​trådlös högtalare kommer till handling som ger din favoritmusik bästa trovärdighet så att du kan njuta till sista tonen. Upptäck alla funktioner och funktioner i denna kraftfulla högtalare som redan har publicerats på kickstarter.

Design

HiFi Oe Mars One 360 ​​trådlös högtalare har utvecklats med elegans och tidlöshet som attribut som ska fångas, vilket resulterar i en enhet vars utseende liknar en futuristisk flaska täckt med 4-lagers pianofärg tillgänglig i svart och vitt som kommer att ge en harmonisk kontrast till ditt hemstil.

Ljud

Tack vare den sofistikerade implementeringen av en komponent placerad på toppen av högtalaren förökas det emitterade ljudet på ett riktigt sätt som täcker en 360-radie.

Detta gör det möjligt att fångas med samma intensitet från vilken position du än befinner dig i förhållande till högtalaren, täcker varje hörn i ditt hem och låter dig ha ditt eget soundtrack medan du kopplar av eller gör en del aktiviteter, allt detta kompletterat med en utvecklad förstärkare. med den senaste tekniken som renar ljudet, frigör det från snedvridningar med upp till 0,005%, vilket ger klarhet i reproduktionen.

Anslutning

Den trådlösa HiFi Oe Mars One 360-högtalaren kan synkroniseras med telefoner och surfplattor via WiFi-anslutning samt Bluetooth så att du kan få möjlighet att styra uppspelningen genom en gratis applikation som du får när du köper högtalaren som ska installeras på dem. Den har också en extra- och nätverksanslutning.

Touch-kontroll

För enklare användning har HiFi Oe Mars One 360 ​​trådlös högtalare en serie beröringsknappar högst upp som låter dig tillämpa olika åtgärder på ljudåtergivningen som att spela, pausa, gå vidare till nästa spår, gå tillbaka till spåra främre och kontrollera volymen genom att öka eller minska den.

Naturligtvis måste vi ta hänsyn till att det är en prototyp som visas i kickstarter, så vi måste vänta lite till juli i år för att ha den i handen, nu när de har lyckats överstiga de 10 000 dollar de frågar för att göra projektet till verklighet.