Den nya Harry Potter-portalen skulle vara ett onlinespel

Den nya Harry Potter-portalen skulle vara ett onlinespel

Det har gått ett tag sedan det blev känt att Harry Potter kommer att ha en ny webbplats på Internet, ett faktum som i sig inte har något särskilt, eftersom de varje dag verkar som om de är magiska – sidor och sidor tillägnad den unga trollkarlen Men, vad händer om den här nya webbplatsen, vad släpps officiellt i morgon den 23 juni kommer från sagans skapare, fru JK Rowling och hon heter Pottermore.com, ja många saker. Och vi säger många saker, eftersom sedan det blev känt om förekomsten av denna nya internetportal tillägnad Harry Potter började spekulationer och rykten flyga med kvastens hastighet på nätet att om det var en onlinebutik, ett interaktivt spel etc tills nu. Ett memo som uppenbarligen nådde den brittiska tidningen The Times på grund av ett misstag från den unga trollkarlens och hans vänner marknadsföringsteam skulle innehålla värdefull information. Enligt vad tidningen rapporterar kommer den nya Harry Potter-temaportalen äntligen att bli ett onlinespel, naturligtvis är det ett betalt. Det läckta notatet indikerar det

Pottermore.com-portalen är ett sofistikerat onlinespel där du hittar ledtrådar som leder till dolda priser i den verkliga världen. Det var ett obestämt antal trollstavar gömda på utvalda platser i Storbritannien, USA och eventuellt andra länder.

Oavsett om det är sant eller inte, kommer vi att veta att imorgon när den nya Harry Potter-portalen öppnar sina dörrar, vilket inte är särskilt tydligt och i detta är vi överens med TheNextWeb-teamet, som har publicerat denna information, att det inte finns några läckor här inga misstag; det är helt enkelt en av de åtgärder som planeras i marknadsföringsplanen, för att öka förväntningarna och besök på den nya temaportalen.