Den musikaliska tillämpningen av Twitter är verklig och vi kommer att se det de närmaste dagarna

Den musikaliska tillämpningen av Twitter är verklig och vi kommer att se det de närmaste dagarna

Det finns fortfarande ingen officiell bekräftelse från Twitter, men köpet de gjorde av Vi jagas Och kommentarerna som visas på Twitter från personer som redan testar Twitter-musiktjänsten visar att det är närmare än väntat (de har faktiskt redan aktiverat music.twitter.com).

Det förväntas faktiskt att vi, enligt interna källor, redan idag, den 12 april och nästa måndag, kommer att ha en applikation som erbjuder personlig musik till Twitter-användare som bland annat använder Soundcloud som en plattform, något som media som AllThingsD och techcrunch redan rapporterar.

Vi jagas för några timmar sedan konstaterades att det förvärvades av Twitter och de rapporterar det på huvudsidan med en fras som inte ger utrymme för tvivel:

Det är ingen tvekan om att Twitter och musik går bra tillsammans.

Det råder ingen tvekan om att Twitter och musik passar bra tillsammans.

Som kommenteras på AllthingD indikerar applikationen artister och musik för användare baserat på en serie anpassade variabler, till exempel de Twitter-konton som en användare följer. Användare kommer att kunna lyssna på musikklipp, inifrån applikationen, med hjälp av tjänster från tredje part som iTunes eller SoundCloud och kan se Vevo-musikvideor som tillhandahålls av musikvideotjänsten som ägs av Universal Music och Sony.

Vi kommer att vara uppmärksamma på att fortsätta rapportera om detta ämne.