Deep Web och Darknet, vi förklarar det för dig i video

Fullständig recension av Huawei Watch GT

I vår nya video har vi internetets mörka vän som huvudperson, alla de sidor som inte kan hitta en traditionell sökmotor, många av dem erbjuder olagliga tjänster, andra helt enkelt hemliga.

Det är inte samma sak att tala om Darknet som om Deep web, i själva verket innehåller Deep web extranät och sidor som är skapade för en exklusiv grupp användare, skyddade med lösenord och erbjuder tjänster som inte är intressanta för resten av världen eller direkt konfidentiellt. Utan att gå längre är de e-postmeddelanden som vi har i Gmail till exempel en del av Internet, men de kan inte nås offentligt, så de skulle vara en del av Deep web.

Inom Deep Web har vi, det vill säga Darknet, de konfidentiella platserna som vi inte kan komma åt med en traditionell webbläsare, och det är de platser som vi lyfter fram i videon, där vi rapporterar om några nyfikna fall av sidor som cirkulerar där. .

En video som vi har skapat för att eliminera tvivel, för att göra det lättare att differentiera begreppen och veta vad som kan och inte kan göras på den mörka sidan av nätet, med tanke på att få saker är helt anonyma, det är praktiskt taget omöjligt att lämna några spår i varje uppgift som vi gör på Internet.