DealAngel lanserar sina trender för att boka hotell till bättre priser

DealAngel

Om du funderar på att ta en resa till en annan stad än din, var uppmärksam eftersom den nya DealAngel-funktionen kan intressera dig. Och det är att denna hotellsökning och bokningstjänst syftar till att skilja sig från andra tjänster i sektorn, som är begränsade till jämförelse av priserna på de olika hotellen på lång sikt.

DealAngel har precis lagt till sina karakteristiska Trender, en tjänst genom vilken den övervakar prisvariationen för de olika hotellen för att följa dess utveckling, så att den varnar användarna om rätt tid att göra sina bokningar. Tanken är att när de fortsätter att sänka priserna på hotell i samma stad, inte utfärdar aviseringar, men när de upptäcker att prisökningar kommer att ske, meddela användarna via e-post så att de kan fortsätta att göra sina bokningar och därmed få bästa möjliga priser. I det här fallet, om priserna stiger, kommer DealAngel att meddela bokningen omedelbart innan de är dyrare.

Oavsett de officiella priserna som visas på webben kan användarna få bättre priser om de kontaktar anläggningarna själva, beroende på vilka fall, men alternativet DealAngel är alltid välkommen.

Länk: DealAngel | Går: TNW