De tror att en angripare i London redan har återspeglat sina avsikter i ett inlägg på 4Chan

CodigoMorseAtacante

Idag är tyvärr den nya terrorattack som begås i London nyheter, som också sammanfaller med den första årsdagen av attacken i Bryssel. Som ett resultat av den nya attacken har fyra personer dött, varav en av dem antas ha varit angriparen själv, vilket också lämnar cirka tjugo sårade.

Reaktionerna från den nya attacken återspeglas också på sociala plattformar. I detta avseende riktar 4Chan-användare blicken mot en publikation som är mindre än 24 timmar gammal där de tror att användaren av samma person var angriparen själv och vars innehåll redan avslöjade sina attackplaner.

Just den här användaren, vars ID är n1SoXPxb, hade publicerat en kedja av prickar och streck i Morse-kod skickad till binär kod och för att dechiffreras pekar på GPS-platsen för den plats där angriparen skulle ha kraschat sin 4 × 4 i onsdags.

På en sida i Pastebin finns en översättning av denna morsekod till binär, som gjordes via ett gästkonto, så det har inte varit möjligt att göra ändringar senare. Samma har enligt Gizmodo sett ungefär 4000 gånger.

Om n1SoXPxb är det också känt att det är den enda publikationen som görs på plattformen och att den också har bifogat ett foto i samma publikation som visar två pistoler som har erhållits från en publikation som genomfördes i ett annat forum under 2010.

Även om det är okänt om angriparen själv bar ett skjutvapen har det avslöjats att han efter attacken har försökt försvara sig med ett vitt vapen tills han sköts till döds av polisen.

När det gäller publiceringen arkiveras den genererade tråden redan av plattformen, utan att medge mer deltagande.