De nya funktionerna i Spreaker för iPhone

De nya funktionerna i Spreaker för iPhone

Vi har vid flera tillfällen pratat om att Spreaker presenterar det som ett bra verktyg för att skapa vår egen radiokanal och sända den direkt på webben och sedan presenterar sina respektive versioner för iPhone och Android.

Nu tillkännager Spreaker nya funktioner i sin iOS-version som i huvudsak tillåter oss att redigera ljudinnehåll direkt från en ny mobil enhet utan att behöva komma åt webbsidan. Också direkt från enheten kan vi dela innehållet och sprida det på sociala nätverk, hitta annat innehåll som gjorts av människor nära oss tack vare geolokaliseringsverktyget, klassificera innehåll efter kategori och uppdatera kontot hela tiden. Appen låter oss också följa våra favoritpodcasts så att vi inte behöver söka efter dem varje gång vi vill lyssna på dem och ansluta radion till Bluetooth-kompatibla enheter.

Många fler nya funktioner och uppdateringar tillkännages snart för Spreaker, till exempel en chattjänst eller Soundcloud-integration, så att användare och intressenter håller koll på nyheter. Vi påminner dig om att du kan få applikationen gratis från iTunes och Android Market.