De bästa webbplatserna för att hitta naturbilder i hög upplösning

fotos naturaleza

Bakgrunden till miljoner datorer runt om i världen har naturen som huvudperson.

Det är sant att det finns många webbplatser för att ladda ner dessa medel, men de flesta av dem upprepar innehållet och uppdateringen är vanligtvis så låg att den inte uppmuntrar till ett nytt besök.

Vi lämnar dig här med en lista över webbplatser där materialet ständigt uppdateras, där det finns tusentals naturfoton som ständigt uppdateras, de flesta i hög upplösning, så att vi till och med kan skriva ut dem och lägga en fin ram i rummet.

– EarthPorn: en subreddit som har mer än 7 miljoner abonnenter. I dess innehåll kan vi se ett stort antal naturfotografier, kommenterade av samhället och med länkar för att ladda ner dem till vår dator.

Källorna är olika, från flickr till imgur, laddas upp direkt av användarna.

– Flickr: Det mest uppenbara alternativet. Filtrering av natur kan vi få bilder av alla slag, även klassificerade efter typ av licens, vilket hjälper dig att veta exakt vad vi kan göra med det nedladdade innehållet.

– 500 pixlar: Flickr-tävlingen har en kategori speciellt dedikerad till naturen och innehållet är imponerande. Även om den inte har en så bra uppdateringsfrekvens som i reddit, är kvaliteten spektakulär.

– Pexels: Gratis foton av naturen, licensierad cc0, perfekt för publicering i artiklar, utskrift eller skapa ett pussel med dem.

– nationalgeographic: National Geographic-portalen har en samling på nästan 1000 bilder av naturen, alla från deras foto av dagskategorin.

Listan över webbplatser av denna typ är enorm, men om du inte hittar det perfekta fotot bland dessa fem resurser kommer du säkert inte att hitta det någon annanstans.