De bästa bakgrundsbilderna till Huawei P30 Pro

huawei p30

Det är omöjligt för oss att glömma alla nyheter som har kommit med Huawei P30 Pro. Utan tvekan är det en enhet som har varit centrum för de senaste dagarna för sin lyxkamera, kompakt storlek och förstklassig hårdvara. Men utöver detta, Har du tittat på deras bakgrundsbilder?

Ja, det är förutom att vara ett odjur med alla dessa egenskaper som vi kan validera genom att ha det i våra händer, P30 Pro har några bra bakgrundsbilder som du kan ladda ner att ha dem på din smartphone just nu. Och vilka bakgrundsbilder finns? Här har du bilden av var och en av dem!

Det här är bakgrundsbilderna för Huawei P30 Pro

Totalt har vi upp till 12 bakgrundsbilder som kan laddas ner med en maximal upplösning på 2 340 x 2 340 pixlar. Var och en av dem försöker lyfta fram OLED-skärmen på P30 och P30 Pro, så du kan inte oroa dig för kvaliteten.

När det gäller utformningen av varje tapet, vi har abstrakta bakgrunder och fulla av ljusa toner som Aurora Vacations, Horizon, Amber Sunrise, Heavenly Blessing och Pure Rhythm. Men om din är en mörkare touch, bör du till exempel ladda ner Golden Age, Venas del Ro 1 och Venas del Ro 2. Varje fond du vill prova identifieras med namn så att du enkelt kan rekommendera eller ta bort den du vill ha.

Ladda ner Huawei P30 Pro bakgrundsbilder

Vid denna tidpunkt bör det noteras att Det finns två sätt att ladda ner Huawei P30-bakgrundsbilder: den första, går in i XDA Developers-portalen och laddar ner de tapeter du gillar; och det andra, ladda ner zip-filen från Android File Host som du ser genom följande länk:

P30 bakgrundsbilder: nedladdning fil

Naturligtvis kan du alltid komma åt Huawei teman-appen för att få tillgång till fler gratis och betalda teman:

Låt oss nu anpassa vår mobil lite mer med dessa högkvalitativa bakgrunder för att lyfta fram kraften i OLED-panelen.