De bästa apparna för att släppa lös din kreativitet

imagen-57

Under våra dagliga dagar är det svårt att komma ur rutinen och hitta ett sätt att uttrycka sig kreativt. Och vi behöver det ibland, eller hur? Lyckligtvis har världen av mobila applikationer underlättat denna flykt från våra yrkesliv och inbjuder oss att upptäcka en ny värld full av kreativitet.

I den här artikeln presenterar vi fem applikationer som låter dig släppa lös din mest kreativa anda och utveckla din talang inom alla konstnärliga områden som målning, hantverk eller design. Vissa kommer med instruktioner, andra med en tom duk så att du kan ha fullständig kontroll.

Instruktioner

Instruktioner är en populär applikation av hantverk som har skapats tack vare deltagande av tusentals användare som bidrar med deras sandkorn. Har du redan gått med i DIY-rörelsen?

Följ instruktionerna för olika projekt och dela dina egna erfarenheter så att andra kan dra nytta av din kunskap inom teknik eller hantverk. Naturligtvis är Instructables en mycket komplett applikation där de flesta artiklarna är på engelska.

Pinterest

Vi kan inte prata om kreativitet och konstnärliga färdigheter utan att nämna Pinterest. Det populära sociala nätverket är det perfekta stället att lära sig att göra hantverk, frisyrer du alltid velat prova eller till och med sminka dig på.

Tack vare Pinterest kan du utveckla din mest kreativa åder och dela dina skapelser med hela världen. Möjlighetskatalogen är lika bred som antalet användare: missa inte den.

Colorfy

Vuxens målarbok har länge varit på modet: varför inte dra nytta av dem? Colorfy är ett program som gör att vi kan koppla av och utveckla vår kreativitet tack vare de olika ritningarna som finns tillgängliga för färgläggning.

Använd de olika tillgängliga pennorna och släpp lös din fantasi tills du uppnår önskat resultat. Vi kan inte hitta en app med bättre användbarhet: kontrollerna är flytande och svarar omedelbart på dina handen.

TypRitning

Om din sak är att experimentera och skapa originalverk är TypeDrawing din perfekta applikation när det gäller kreativitet. Det är en app för älskare av design och typografi där vi kan skapa vackra ritningar gjorda av text.

Välj din fras, typsnitt och storlek och börja rita vad du vill. Du kommer omedelbart att se kvaliteten på resultaten och vill dela skapelserna med dina vänner och familj.

AutoDesk skissbok

Om vi ​​väljer att gå ett steg längre, erbjuder AutoDesk alltid mycket omfattande och interaktiva tjänster, mer riktade till professionella eller erfarna användare.

I det här fallet är Sketchbook den perfekta applikationen att rita på vår fritid tack vare en mängd funktioner: från lager, färger, penslar, zoom och andra verktyg. Ladda ner den här applikationen och njut av dess rena, polerade, professionellt utseende med snabb åtkomst till alla tillgängliga alternativ.

Ana Gracia

Han har tillbringat flera år på att analysera appar och skriva om mobiltelefonindustrin på Appszoom, en plattform som gör det enkelt för användare att upptäcka mobilapplikationer via sin webbplats och sina Android- och iPhone-appar.

Tabla de contenidos