De bästa apparna för att hitta ditt barns namn

sshot-46

Om du ska bli pappa eller mamma och tillsammans med din partner bestämmer ingen av er vilket namn som är bäst för barnet. Nu kan du gå till applikationer som kan ge dig en hand med det. Fantastiska verktyg med en bra lista för att föreslå babynamn.

Det kanske inte är den vanligaste eller lämpligaste metoden, men dessa applikationer som har blivit fashionabla kan göra att du hittar det perfekta namnet för den nyfödda. Det är därför vi har beslutat att samla in dessa applikationer för sök namn på spädbarn så att du har dem på din mobil.

Bästa appar för att hitta babynamn på spanska

Mitt barns namn

Denna applikation presenterar en omfattande databas med mer än 10 000 namn. Låter dig filtrera din sökning baserat på ursprung, popularitet, korta, långa, enkla eller sammansatta namn. Dess modalitet presenteras som ett spel, där pappa gör en lista och mamma en annan, med regeln att inte titta mellan sina listor.

Ladda ner | Android

Ett babynamn mellan de 2

Att söka efter ett namn med den här appen blir ett spel och dess stil liknar lite den i den tidigare applikationen. Men i detta skapar båda föräldrarna en lista över sina favoritnamn. Sedan ansvarar applikationen för att jämföra resultaten som länkar resultaten gemensamt. Det bör noteras att båda föräldrarna måste ladda ner applikationen. Det har mer än 30 000 namn och presenterar detaljerad namninformation.

Ladda ner | Android

Kombinera namn

Om du redan har ett namn för din bebis men vill lägga till ett annat är det ett användbart program (med en mycket skit design) som hjälper dig att välja ett annat namn som matchar ditt barns förnamn. Det är ansvaret för att hitta den bästa kombinationen som kommer från ditt barns förnamn, eftersom det har en mängd av dem.

Ladda ner | Android

Bästa appar för att hitta babynamn på engelska

Namy

Den första applikationen på listan på engelska är Namy. En ansökan enkelt och roligt, som kan hjälpa dig att hitta namnet på din bebis. Du kommer att se namn av olika ursprung, organiserade alfabetiskt, efter kategorier och popularitet. Bara genom att snurra ett pariserhjul kan du hitta det perfekta namnet för din bebis. Den enda fångsten är att den bara är tillgänglig för iOS-enheter.

Ladda ner | iOS

Baby namn pojke och flicka

Ett annat bra alternativ skulle vara babynamn, om du letar efter ett namn som har ett viktig betydelse. Det är ansvarigt för att förklara namnenes ursprung och etymologi. Förutom att föreslå en skala av de mest önskade och använda, antingen för pojkar eller flickor.

Ladda ner | Android

Dessa applikationer har ett gränssnitt enkel att använda. Dessutom gör de en uppgift som vanligtvis är tråkig på grund av de båda föräldrarnas obeslutsamhet. Att ha tillgång till en mängd namn som du förmodligen aldrig tänkt på. Vissa applikationer är tillgängliga för Android och andra för iOS-enheter. Å andra sidan kommer vi att rekommendera en teknik som hjälper dig att ta reda på varför ditt barn gråter. Vilka av alla applikationer föredrar du att använda?