De bästa Android-applikationerna för att organisera dina foton och videor

captura-5

Eftersom vi har förra generationens enheter, vi sparar inte när vi tar bilder. Vi tillbringade dagen med vår mobiltelefon i handen och väntade på att ögonblicket skulle trycka på kameraknappen och börja skjuta. Klicka, klicka, klicka, utan att stoppa. Vad spelar detta för roll? Vi behöver inte längre oroa oss för begränsade rullar eller SD-kort med låg kapacitet

Och vad är resultatet? I de flesta fall, en mobiltelefon full av foton, kaotisk, med oorganiserade album, upprepade bilder eller foton som vi inte ens vet var de kom ifrån. Titta bara på de tusentals fotografier som vi har spridit på vår enhet, så att önskan att göra en liten ordning försvinner på några sekunder.

Lyckligtvis finns det appar som gör det för oss. Nedan har vi valt ut några av applikationerna som hjälper oss att hålla våra foto- och videoalbum alltid rena och organiserade.

En tidslinje i ditt liv: Dropbox-karusell

Om du är Dropbox-användare, Karusell Det är det perfekta verktyget för att ordna dina foton som sparats i molnet i en interaktiv tidslinje.

Karusell Ordna dina foton efter händelser och skapa en tidslinje genom vilken du enkelt kan navigera och glider bekvämt från början med din mobil till nutiden. Carousel erbjuder också möjligheten att skapa manuella fotoalbum för att dela med dina vänner och familj.

Dessutom, om du är orolig för lagring på din enhet, laddar Carousel upp bilderna till ditt Dropbox-konto och låter dig ta bort dem från din enhet, så att du inte behöver oroa dig för tillgängligt minne.

Ladda ner det om du letar efter ett verktyg för att enkelt gå igenom de olika ögonblicken i ditt liv på foton

Karusell för Android: fullständig recension och nedladdning (gratis)

Effektiv organisation: QuickPic

QuickPic Det är en av de mest kända applikationerna på marknaden, främst tack vare dess många anpassningsbara alternativ för att organisera fotoalbum på din enhet. Med QuickPic podrs redigera album enkelt, snabbt och enkelt markera alla foton du vill radera eller flytta till en annan plats.

QuickPic presenterar också möjligheten att dela fotoalbum med andra enheter via Wi-Fi och erbjuder gratis plats för lagra dina foton i molnet. Om din oro är säkerhet kan du också skydda dina foton med ett mönster eller en PIN-kod så att bara de du vill ha tillgång till det.

Ladda ner det om du slösar mycket tid med att organisera och organisera dina foton i album

QuickPic för Android: fullständig recension och nedladdning (gratis)

Dela privata album: Cluster

Klunga Det är det definitiva sociala alternativet för dina fotoalbum. Ibland verkar det som att dela foton på Facebook det enda alternativet när det gäller att komma ihåg dina favorithändelser med dina vänner. För att undvika förlust av integritet (och kvaliteten på dina foton)Cluster hjälper oss att skapa privata utrymmen för var och en av våra kontaktgrupper (familj, nära vänner, kollegor).

Så i Cluster podrs organisera dina fotoalbum och dela (eller inte) var och en med den grupp människor du vill ha. Gäster i ett album kan interagera med varje foto, klicka på gilla eller lämna kommentarer. Dessutom fungerar Cluster också som ett socialt nätverk så att du kan se de nya uppdateringarna i var och en av de grupper som skapas omedelbart.

Ladda ner det om du är orolig för integritet och det stör dig att dela alla dina fotoalbum på Facebook.

Cluster för Android: fullständig recension och nedladdning (gratis)

Organisation och städning: Galleridoktor

Galleridoktor Det är det perfekta alternativet att göra en total rengöring av foton på din enhet.

Denna applikation fungerar som en typ av läkare som hjälper dig diagnostisera tillståndet i ditt galleri. Således analyserar Gallery Doctor fotografierna och får reda på vilka bilder som liknar andra, vilka videor som är för långa, hur många WhatsApp-foton du oavsiktligt har sparat och hur många är av dålig kvalitet. Sedan kan du granska var och en av dessa grupper och ta bort enkelt de bilder som du anser att de kan användas. Med ett par klick kommer du att kunna hålla din mobiltelefon fri från upprepade bilder av dålig kvalitet.

Ladda ner det om du brukar ta för många foton och behöver göra en grundlig rengöring.

Gallery Doctor för Android: fullständig recension och nedladdning (gratis)

Det officiella och kompletta: Google Foto

Från och med Android 5.0 Lollipop ersattes den gamla Galera-applikationen av Google Foton, en app med mycket större funktionalitet som är förinstallerad på de flesta Android-enheter (även om du förmodligen inte känner till alla dess funktioner).

För så är det: Google Foto ansvarar för att organisera dina foton så att du inte behöver oroa dig längre. Google Foto skapar automatiska säkerhetskopior i ditt Drive-konto och presenterar ett avsnitt som heter Samlingar, där du kan skapa album, videor, animationer och collage.

För att göra saken värre skapar Google-applikationen automatiskt händelse animationer som du har deltagit i (och överraskande nog av god kvalitet) och erbjuder oss en nyfiken söksystem där den kan gruppera alla fotografier om mat i samma grupp, utan att du tidigare har taggat dem.

rum om du av någon anledning ännu inte har upptäckt alla dess fördelar

Google Photos för Android: fullständig recension och nedladdning (gratis)

Anna Grace

Han har tillbringat flera år på att analysera appar och skriva om mobiltelefonindustrin i Appszoom, en plattform som gör det enkelt för användare att upptäcka mobilapplikationer via sin webbplats och sina Android- och iPhone-appar.