De 5 Kickstarter-projekten som samlade in mest pengar i historien

proyectos de Kickstarter med borgmästaren recaudación en toda la historia

Kickstarter är ett bra ställe att finansiera projekt eller hitta smycken designade av proffs från hela världen. Vi lyckas alltid hitta nyfikna saker, men idag kommer vi att ägna oss åt dokumenten, till dem som har lyckats få in mesta pengar med hjälp av plattformen. Ta reda på vilken bransch som gynnat mest av webbplatsen. Men låt oss inte slösa mer tid och gå med huvudrätterna …

Fidget Cube: A Vinyl Desk Toy, en stationär leksak med 6 miljoner dollar erhållen i kampanj

Denna skrivbordsleksak har utvecklats enligt dess skapare för att öka koncentrationen på kontoret. Fidget Cube den har 6 sidor och i var och en av dem finns det ett annat spel: skjut, tryck, välj, flytta, bland andra. Finansieringsperioden för detta projekt slutade den 19 oktober 2016 och det samlade 6,4 miljoner dollar tack vare mer än 154 000 sponsors bidrag.

Shenmue 3, ett spel med mer än 6 miljoner dollar i finansiering

Det är ett spel som finansieras mellan juni och juli 2015 med ett belopp på mer än 6,3 miljoner dollar. Premiären Det är planerat till 27 augusti i år och sticker ut för att vara en action-äventyrstitel för PlayStation 4 och PC. Strider, minispel och berättelser om de första delarna är det som har gjort att tusentals spelare väntar på sin premiär på båda plattformarna.

Världens bästa RESJACKA med 15 funktioner, med över 9 miljoner insamlade

Om du tvivlar på den förra videon bör du veta att det är en multifunktionell jacka som kan användas som tröja, vindjacka, som bombplan eller som blazer. Dessutom, har en ögonmask, handskar, hörlurshållare, kudde, isolerad dryckficka, tablettficka, pennficka, smartphoneficka, ficka för solglasögon, mikrofiberduk, ficka för dokument som pass och externa fickor för att värma dina händer.Vad mer vill du ha? Sammanlagt avslutades kampanjen i september 2015 med mer än 9 miljoner dollar och bidrog med mer än 44 000 sponsorer.

Pebble 2, ett smartur med mer än 12 miljoner insamlade

Med elektronisk pappersskärm finns 2 smarta klockor med puls, GPS, möjlighet att lyssna på musik och tillgripa Amazon Alexa, bland annat. Batteriet har cirka 7 dagar och har vattentålighet, vilket gör det intressant och konkurrenskraftigt mot andra på marknaden. Finansieringen avslutades den 30 juli 2016 och i den tilldelades mer än 12,7 miljoner dollar.

Cooler Coolest, en speciell iskista med drygt 13 miljoner för sin finansiering

Det här är inte bara något svalare, för det är det också Den har funktioner som musikspelare, mixer, USB-laddare, ficklampa och till och med skärbräda. Tack vare finansieringen som slutfördes i augusti 2014 samlade denna iskista drygt 13 miljoner dollar, vilket gjorde det till ett av de projekt som fick mest pengar, även om det misslyckades och praktiskt taget ingen tog enheten hem.