Daux.io, gratis verktyg för projektdokumentation

Daux.io

Det säger sig självt att tekniska verktyg har förändrat vårt sätt att leva. Och inom dessa förändringar inkluderar vi också hur vi kan presentera våra produkter eller den form vi har för att dokumentera dem. Samma tekniska verktyg anpassar sig till de nya behoven och användningsformerna, och bevisar detta öppen källkodsapplikation Daux.io.

Vad är det och vad erbjuder det? Är en gratis och gratis applikation Den är avsedd för servrar med PHP och erbjuder oss möjligheten att skapa dokument med hjälp av Markdown-ljusmarkeringsspråket, så att det kan navigeras genom en enkel katalogstruktur.

Göra sig av med fyra teman redo att använda, även om vi också kan skapa våra egna, genererar automatiskt huvudsidan och navigeringsstrukturensyntaxen framhäver, erbjuder vänliga webbadresser och till och med den dokumentation som vi har genererat är också tillgänglig och funktionell via mobila terminaler tack vare det slutliga resultatet anpassningsbar för alla typer av skärmar.

Samma officiella Daux.io-sida fungerar som ett exempel på det slutliga resultatet av skapandet av all dokumentation, och koden kan också laddas ner från projektsidan på GitHub i en .zip-fil. Även där kommer vi att hitta den information vi behöver för att få den igång.

Länk: Daux.io | Går: WebResourcesDepot