Dashub, ett nytt socialt bokmärkesystem kommer

Dashub

Pinterest, utsökt, regndroppe, sparad.io, mywebroom, eslime, zootool … Under senare år har vi sett dussintals alternativ skapade för att spara och dela länkar, videor, texter, bilder och annat innehåll på webben. Vissa har blivit imponerande plattformar, som alltid, andra har gått till ett bättre liv eller byter händer ständigt, som läckra.

Men företagare fortsätter att driva idén, och nu finns det ett nytt alternativ att laga mat i ugnen 2.0: dashub.info.

Det är en webb- och mobilapplikation som låter dig spara innehåll och klassificera det på ett enkelt sätt och visa mer än bara länkar, eftersom du kan ha tematiska informationspaneler, som visas i din presentationsvideo.

Målet är att ge tillgång till våra favoriter på ett mer intuitivt sätt, visa mer innehåll än vad vi sparar i andra alternativ, vara kompatibelt med multimediainnehåll och tillåta prenumeration via rss på våra föredragna informationskanaler.

För närvarande kan vi bara titta på videon och prenumerera för att få besked om nyheter om projektet. Det verkar som om markörvärlden fortsätter att öka, trots den enorma konkurrensen i denna kategori.