Darwin Mail, för dem som saknar Google Inbox

Darwin Mail

Darwin Mail är en e-postklient som fungerar på basis av gmail. Vi måste bara identifiera oss via Google för att få extra funktioner som påminner mycket om den redan döda inkorgen, med avancerade alternativ för dem som vill ha betalningsalternativet.

Tjänsten låter dig skjuta upp e-postmeddelanden, den har ett inbyggt mörkt läge, anpassade bakgrunder, en ångra sändningsfunktion, påminnelser och e-postmallar som vi kan använda för att spara tid när vi skickar samma meddelande om och om igen.

Googles Inbox hade redan många av dessa funktioner gratis, och de kommer säkert att införliva många av dem i det klassiska Gmail, men under tiden kan vi prova Darwin Mail, eftersom det har en mycket komplett gratisversion som låter dig njuta av uppleva nästan samtidigt. maximal.

För dem som är rädda för att hantera sina e-postmeddelanden utanför Google, informerar Darwin att den inte lagrar någon av dina data på sina servrar, så när du loggar ut går all din e-post med oss. Registrera, distribuera eller sälj aldrig personuppgifter till tredje part, och tjänsten är värd via en HTTPS-anslutning där all kommunikation är krypterad. Som de kommenterar:

Vi lagrar ALDRIG e-postdata som tillhör dig. Google har verifierat vår efterlevnad genom en lång granskning.

Vi kan hantera postlådetiketter så att DarwinMail kan lägga till och ta bort etiketter, hantera konfidentiella e-postinställningar, anpassa signaturer och svar, uppdatera och spara utkast … allt direkt från darwinmail.app.