Därefter – ett annat sätt att läsa olika informationskällor

Nästa

Nästa är inte precis en RSS-feedaggregat, även om det tillåter oss att följa våra favoritmedier, bland andra. Konceptet med denna tjänst gör det möjligt för oss att följa publikationerna i de olika kanalerna (eller strömmar) som vi kan komma åt, inklusive våra sociala kanaler Twitter och Facebook, där vi kommer att se publikationer som skapats av våra kontakter.

Dessutom har det hundratals strömmar från olika viktiga källor, organiserade efter kategorier, även om den har en sökmotor för att komma åt andra strömmar De är inte som standard, där vi kan hitta någon annan publiceringsmetod som vi saknar.

De där strömmar där vi är mest intresserade kan vi markera dem som favoriter och ha dem till hands för att komma åt dem vid på varandra följande tillfällen. Dessutom tillåter den oss att lägga till den i våra bokmärken, inkludera etiketter och till och med kommentera den på varje publikation som vi ser. Både de markerade inläggen och favoritkanalerna (eller strömmarna) kommer att ha dem i sidofältet som vi kan visa genom att helt enkelt trycka på lådikonen.

Och den viktigaste delen, stöder därefter tangentbordsgenvägar för att snabbt styra de funktioner som den erbjuder, bland annat, för att fortlöpande skicka olika publikationer av samma ström. Registrering av användarkonto och åtkomst sker genom identifiering via Twitter eller Facebook.

Länk: Nästa | Går: AddictiveTips