dareboost, för att jämföra laddningshastigheten på två webbplatser

captura-46

Om du arbetar för att öka laddningshastigheten på din webbplats och vill jämföra informationen med andra liknande webbplatser, ta en titt på dareboost.com

Det är en webbapplikation som låter oss informera om de två webbplatserna som vi vill jämföra, varifrån testerna ska utföras och vilken typ av enhet som ska användas för anslutningen. På det här sättet, om vi väljer att låta testerna göras från en mobil från Paris, kommer vi att se hur lång tid det tar för de webbplatser som valts från den platsen och enheten.

Efter att ha anslutit till de två webbplatserna kommer vi att se detaljer om belastningen på var och en, samt en video som visar processen för nämnda belastning, de element som har visats, rangordningen för var och en och många andra data.

I avsnittet om avancerad jämförelse är det möjligt att möta två webbplatser med olika enheter och ursprungsplatser, samt välja om testet ska göras från krom eller Firefox.

dareboost har också på huvudsidan en sektion för laddningshastighetsanalys på en specifik webbplats, det är faktiskt dess affärsmodell: den erbjuder tips för att öka hastigheten, något som liknar vad vi har sett med pingdom eller Googles egen PageSpeed Insikter.